Luonnonmukainen ruokomulta 500 l suursäkissä

Kiteen Mato ja Multa Oy
Luonnonmukainen ruokomulta 500 l suursäkissä
Luonnonmukainen ruokomulta 500 l suursäkissä Luonnonmukainen ruokomulta 500 l suursäkissä Luonnonmukainen ruokomulta 500 l suursäkissä Luonnonmukainen ruokomulta 500 l suursäkissä Luonnonmukainen ruokomulta 500 l suursäkissä

Luonnonmukainen ruokomulta 500 l suursäkissä

59,50 €
70,00 €
Alennus päättyy
Sisältää alv. 24.00 %
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 4 kpl
25%
+ 3 kpl
20%
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 3 - 10 työpäivää

Ruokopohjaiset kasvualustat ovat kalkittuja ja luonnostaan jo ravinnerikkaita. Ne soveltuvat sellaisenaan ruukkukasveille, parvekelaatikoihin kesäkukille ja vihanneksille sekä maanparannusaineeksi kasvimaalle. Kasvualustan sisältämät ruokokuidut tekevät kasvualustasta ilmavan, mikä on hyväksi kasvien juuristolle. Ruokokuidut myös maatuvat hitaasti, minkä vuoksi kasvualusta antaa pitkäaikaisen maanparannusvaikutuksen kasvimaalle, myös lierot ja kastemadot viihtyvät ruokomullassa.

Käytämme kasvualusta tuotteissamme 100 % kotimaisia ja uusiutuvia ruokohelpi- ja järviruokomursketta. Tuote on täysin turpeeton.

Ruokomulta sisältää matoja, lieroja maanparannukseen.

Ruokomateriaalit ovat ekologisia. Ruokohelven viljelyssä ei tarvita torjunta-aineita, sillä ruokohelvellä ei ole luontaisia vihollisia.
Järviruokoa niitetään rehevöityneiltä rannoilta. Samalla vesistöistä poistuu ruokojen mukana ravinteita. Lisäksi ruovikot avautuvat vesilintujen pesintäpaikoiksi ja vesi kiertää paremmin.
Järviruo’on sisältämät ravinteet hyödynnetään uuden kasvun tuottamiseen.

Ruokomateriaalit uusiutuvat nopeasti, sekä ovat erinomaisia hiilinieluja. 

Käyttämällä ruokomultaamme teet ympäristölle ekoteon!Korkeus:
1 m
Leveys:
1 m
Paino:
300 kg
Arvostelut 0 arvostelua