TILAUKSEN TEKO
Tilaus tehdään suoraan verkkosivulta. Myynnissä olevat tuotteet löytyvät aina varastostamme.

MAKSUTAVAT
Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet, luottokortti sekä lasku- tai osamaksu vaihtoehto.
Klarna eckout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Klarna on sinulle turvallinen maksutapa. Maksu suoritetaan Klarna Checkout Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Turvallista, helppoa ja nopeaa! Palvelu on Finanssivalvonnan alaista ja sen lisäksi tarjoaa maksajille ilmaisen ostoturvan.

TARVITTAVAT TILAUSTIEDOT
Nimi, toimitusosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Puhelinnumero tarvitaan Matkahuollon rahdin saapumisilmoitusta varten.
Ostaminen verkkokaupasta ei vaadi rekisteröitymistä.
Emme käytä tietoja tiedottamiseen tai markkinointiin. Käytämme asiakkaan tietoja ainoastaan asiakassuhteen hallinnoimiseen.

TOIMITUS
Toimitus tapahtuu Matkahuollon rahtina lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Toimitus tapahtuu yleensä maanantaipäivänä tai jos tavaralähetyksellä on kiire mahdollisimman nopeasti tilauksesta. Toimitusaika on noin 1-3 arkipäivää Matkahuollon rahdin lähdettyä.

Rahdin mannersuomessa (max 580 km Kiteeltä tietäpitkin) lavatilauksille hoitaa DB Schenker / Kaukokiito Oy. Toimitusaika on noin 1 – 10 arkipäivää. Sovimme lähetyksestä vastaanottajan kanssa. Yli 1000 euron tilaukset toimitetaan rahtivapaasti sopimuksen mukaan.

TOIMITUSKULUT
Toimituskulut määräytyvät Matkahuollon ja  Postin normaalin hinnaston mukaan. Osassa tuotteissa toimituskulut kuuluvat tuotteen hintaan.

ASIAKASPALAUTTEET JA TUOTEVIRHEILMOITUKSET
Tuotevirheilmoituksen voi tehdä joko sähköpostitse tai suoraan soittamalla. Huomautukset tuotteesta suosittelemme tekemään 14 vuorokauden sisällä tilauksesta. Palautusoikeus tuotteella on 14 vrk tuotteen vastaanottamisesta.