Huussi-kompostikuivike 40 litraa pakkaus, sisältäen rahdin

Kiteen Mato ja Multa Oy
Huussi-kompostikuivike 40 litraa pakkaus, sisältäen rahdin
Huussi-kompostikuivike 40 litraa pakkaus, sisältäen rahdin Huussi-kompostikuivike 40 litraa pakkaus, sisältäen rahdin Huussi-kompostikuivike 40 litraa pakkaus, sisältäen rahdin Huussi-kompostikuivike 40 litraa pakkaus, sisältäen rahdin Huussi-kompostikuivike 40 litraa pakkaus, sisältäen rahdin

Kotimainen ja luonnonmukainen komposti- ja huussikuivike, sisältäen toimituksen

17,50 €
Sisältää alv. 24.00 %
Määräalennus
Alennusprosentti
+ 6 kpl
45%
+ 2 kpl
28%
Toimitusaika 5 - 15 työpäivää

Kasvikuitupohjainen kompostikuivike, joka omaa erinomaisen hajujensitomiskyvyn. Kiteen Mato ja Multa Oy toimittaa ruokohelvestä ja leppäpurusta valmistettua kuiviketta. Kuivike on seulottu alle 30 mm seulan läpi ja on hyvin imukykyinen sekä ilmava tuote. Yksi litra murskattua ruokohelpeä sitoo itseensä noin 500 millilitraa nestettä.

Kuivike sopii erinomaisesti matokompostorikuivikkeeksi, kuivakäymälään, eläimille kuivikeaineeksi, kompostikuivikkeeksi tai istutuksille kateaineeksi. Koska tuote on ruokokasvikuitua se sisältää vähän ligniiniä ja siksi lämpökompostoituu erittäin hyvin. Tuote ei sisällä turvetta ja on siten ekologinen vaihtoehto niin kuivakäymälä- kuin kompostikuivikkeeksi. Tuote on hyvin riittoisaa.

Myyntipakkaus on 40 litraa ja pakkaus painaa noin 4,5 kg. Kosteusprosentti kuivikeaineella on alle 20 massa-%.


Pituus:
50 cm
Korkeus:
10 cm
Arvostelut 0 arvostelua