Huussi-kompostikuivike lava sis. rahti, 40 l * 60 säkkiä. Sisältää rahdin.

Kiteen Mato ja Multa Oy
Huussi-kompostikuivike lava sis. rahti, 40 l * 60 säkkiä. Sisältää rahdin.
Huussi-kompostikuivike lava sis. rahti, 40 l * 60 säkkiä. Sisältää rahdin. Huussi-kompostikuivike lava sis. rahti, 40 l * 60 säkkiä. Sisältää rahdin. Huussi-kompostikuivike lava sis. rahti, 40 l * 60 säkkiä. Sisältää rahdin. Huussi-kompostikuivike lava sis. rahti, 40 l * 60 säkkiä. Sisältää rahdin.

Huussi-kompostikuivike lava sis. rahti, 40 litraa x 60 säkkiä = 2400 litraa

430,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

Lavallinen (2400 litraa) kasvikuitupohjaista kompostikuiviketta toimitetaan lavalla haluttuun osoitteeseen mannersuomessa. Hinta sisältää rahdin.
Tuote omaa erinomaisen hajujen sitomiskyvyn.  Kuivike on seulottu alle 30 mm seulan läpi ja on hyvin imukykyinen sekä ilmava tuote. Yksi litra murskattua ruokohelpeä sitoo itseensä noin 500 millilitraa nestettä.

Kuivike sopii erinomaisesti matokompostorikuivikkeeksi, kuivakäymälään, eläimille kuivikeaineeksi, kompostikuivikkeeksi tai istutuksille kateaineeksi. Koska tuote on ruokokasvikuitua se sisältää vähän ligniiniä ja siksi lämpökompostoituu erittäin hyvin. Tuote ei sisällä turvetta ja on siten ekologinen vaihtoehto niin kuivakäymälä- kuin kompostikuivikkeeksi. Tuote on hyvin riittoisaa.

                                      

Arvostelut 0 arvostelua